piatok 14. apríla 2017

Všetky Champions Cup a Challenge Cup väzby vo Francúzsku odložené v nadväznosti na parížskych útokov

Všetky European Champions Cup a Challenge Cup zápasy konať vo Francúzsku v sobotu a nedeľu boli odložené v dôsledku útokov v Paríži, ktorá opustila najmenej 127 mŕtvych.

Došlo tri zápasy naplánované na sobotu, ktorá bola Champions Cup armatúry medzi Oyonnax a Severného Írska a Racing 92 a Glasgow Warriors a večerné Castres v Pau zápase v Challenge Cupe.

Nedeľné Champions Cup zápasu medzi Bordeaux a Clermont Auvergne a Toulon a Bath, boli tiež odložené byť odložené na neskorší dátum

Príkaz European Professional Club Rugby čítať. "EPCR rozširuje svoje najúprimnejšiu sústrasť všetkým postihnutého útoky v Paríži a ako značka rešpektu , všetky kluby súťažiť tento víkend zostávajúcich Champions Cupu a Challenge Cup svietidiel v iných oblastiach boli požiadané, aby pozorovať minútu ticha pred hry kick-off. "Champions Cup vo Francúzsku (@ChampionsCup_FR) Všetci R1 #ChampionsCup a #ChallengeCup zápasy vo Francúzsku odložené kvôli obdobia národného smútku po Paríž attacks.November 14, 2015

Glasgow Warriors vydala vyhlásenie, ktoré stálo: "Dnes popoludní sa Európsky Rugby Champions Cup zápase proti Racing 92 bolo odložené vzhľadom k tragickej udalosti v Paríži v noci.

"Naše myšlienky ísť von, aby každý postihnutého.Očakávame, že viac informácií ešte dnes o tom, kedy bude táto hra hrala "

vyhlásení na internetových stránkach Racing 92 čítať". Závodná 92 vs Glasgow zápas sa zruší dnes po tragických udalostiach z minulej noci.Compiègne závodisko, čo je asi 55 míľ od centra Paríža, stále plánuje usporiadať svoj prípr avok v sobotu, ale správy v médiách francúzštiny je uvedené ďalej zrušenie by bolo možné v budúcom týždni.

Racegoers v Cheltenhame sa tiež pozorovať minútou ticho. "Tam bude minúta ticha na 12noon dnes pred prvým závodom, po udalostiach včerajšej noci v Paríži," CheltenhamRaces tweeted.

Všetky basketbalové a volejbalové zápasu v tejto krajine bola tiež odvolaná, ich príslušné federácie povedal.

UEFA povedal, všetky tímy hrajúce v európskych internacionál v budúcom týždni budú nosiť čierne hodnosti na rukáve, s minútou ticha sa konala pred výkopom na počesť obetí útokov v Paríži.

< p> hovorca ponuky Paríži hostiť 2024 olympijských hier, povedal: "Paríž 2024 je dnes v smútku pre tých zabitý v otrasných udalostiach minulej noci.Naše myšlienky sú so svojimi blízkymi a s tými, zranený v týchto hrozných, neodpustiteľnými útokov.

"Zdieľame šok a hlboký smútok, ktor ý bol vyjadrený toľkých ľudí po celom svete a sú Parížania stojíme solidarita s ľuďmi v Paríži a vo Francúzsku zjednotiť proti týmto teroristické akcie.

"historickej hodnoty nášho mesta a našej krajiny hmota viac ako inokedy a sú základom nášho odhodlania a stanovenie v pracovnom face takého hrozného tragédiu. "


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára