štvrtok 20. júla 2017

Plzeň poletí do Izraela, alebo na Maltu, Sparta narazí na CSKA Moskva

Obaja českí zástupcovia v kvalifikácii o Ligu majstrov začnú vonku, prvé duely sa hrajú 28. či 29. júla, odvety 4. alebo 5. augusta. Rozhodol o tom žreb v Nyone.

bet365 mobil

Tretí predkolo je kľúčové. Víťaz má istotu, že na jeseň bude hrať skupinovú fázu európskych pohárov.V prípade vyradenia v play-off Ligy majstrov totiž ide automaticky do Európskej ligy, navyše s odškodným vyše 80 miliónov korún.

Ak tím prejde do základnej fázy, môže sa tešiť na slovenské pomery na astronomickú prémiu 330 miliónov korún , plus 54 miliónov korún za účasť v kvalifikačnom play-off.

Plzeň dopredu vedela, že sa vyhne obávanému Lechu Poznaň aj nepríjemnému Partizanu Belehr ad, to keď Európska futbalová únia UEFA pred žrebom majstrovské časti tímy rozdelila do dvoch skupín .

bet365 bonus Samotný žrebovacie akt k nej bol ešte viac prívetivý. V kľúčovej fáze kvalifikácii pôjde proti outsiderom, ktorí medzi samostatnými tímami boli.

Maltský futbal je dlhodobo na chvoste európskeho futbalu.Maccabi je síce izraelským šampiónom, pri žrebe mal najvyšší koeficient, ale izraelský futbal v posledných rokoch stagnuje.

Na súpera si musí počkať do utorka, kedy Maccabi Tel-Aviv a Hibernians hrajú odvetu. Prvý duel prekvapivo vyhral maltský tím 2: 1.

"Osobne očakávam, bet 365 že izraelský majster odvetu zvládne a naším súperom pre tretie predkolo bude Maccabi. Jedná sa o súpera, ktorý mal medzi samostatnými tímami tejto fázy najvyššia úprava a izraelskej kluby navyše pravidelne v európskych pohároch postupujú do skupinových fáz.Avšak toto neovplyvníme, v príprave sa tak zatiaľ budeme venovať rovnakou mierou obom tímom, "uviedol plzenský tréner Miroslav Koubek.


Maccabi posledný ročník domácej ligy vyhral o šesť bodov pred tímom Kirjat Šmona, ktorý pozná Sparta z jesene 2012 zo základnej skupiny Európskej ligy.

Sparte bolo známe, že v súboji favoritom nebude.Napriek tomu sa CSKA Moskva javí ako najsilnejší možný súper, v poslednej rokoch pravidelný účastník skupinovej fázy. V poslednom ročníku ruskej ligy bol druhý za Petrohradom, v posledných dvoch rokoch súťaž vyhral.

"Z tých súperov, ktoré sme mohli dostať, by si človek asi nevybral ani jeden tím, o ktorom by mohol povedať, že to bude ľahké. Los beriem ako realitu, "povedal sparťanský tréner Zdeněk Ščasný pre sparta.cz. "Som rád, že hráme prvý zápas vonku."

Ďalší možný protivník Šachťor Doneck nie je tak obávaný a nebezpečný kvôli vojnou zmietanej Ukrajine.Nehrá doma v Donecku, ale v Ľvove či Kyjeve, navyše tím opúšťajú najväčšie hviezdy, naposledy strelec Luis Adriano prestúpil do Milána.

Ajax i Bruggy, druhé tímy holandskej a belgickej ligy, by boli tiež reálnejšieho variantom. Monako síce tento rok na jar v osemfinále vyradilo Arsenal, ale tiež nie je európskym postrachom.

S CSKA Moskva má nedávnu skúsenosť práve Plzeň, ktorá sa s ním na jeseň 2013 stretla v základnej skupine Ligy majstrov. Na neutrálnom ihrisku v Petrohrade prehrala 2: 3, doma zvíťazila 2: 1 a kvalifikovala sa do jarnej vyraďovacej fázy Európskej ligy.Domáci duel s CSKA bol tiež posledným pre trénera Pavla Vrbu, ktorý potom prevzal národné mužstvo.

Sparta sa s CSKA M oskva stretla na jeseň 2010 v Európskej lige, na štadióne Chimki na predmestí Moskvy prehrali hostia 0: 3, doma duel skončil 1: 1. Do vyraďovacej fázy bet365 stavky postúpila Sparta i ruský tím. Teraz pôjde ďalej len jeden.

bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára