štvrtok 13. apríla 2017

Mike Yardy sa márne vzdoroval, keď Sussex porazil po porážke proti Yorkshire

Unibet-Okamžitý bonus

Michael Carberry zhrnula Hampshire víťazstvo krátko pred obedom, ale museli čakať tri hodiny na potvrdenie Yorkshire víťazstvo.


Pre veľa z tejto sezóny, nieto túto hru, Hampshire sa pozeral dolu a von, nútiť zmenu kapitána a veľa rejigging. Na Trent Bridge Ocitli 137 vzadu a osem dole v prvej smena, potom v druhej smene vzali päť gólov pre 14 behov na vytýčili 200 vyhrať.

Carberry zdieľa 129 s bývalým kapitánom Jimmy Adams, ktorý nasekané Jake loptu na dobu 70 rokov, s novým kapitán James Vince bagatelizuje zlých riadok ďalšie loptu a bytia bowled.Spolu s Willom Smithom sa Carberry dostal po Samite Patelovej, pričom si odniesol 23 z deviatich loptičiek z Anglicka. Výsledok znamenal, že Middlesex, ktorý prehral v poslednej hre na inningoch v Worcesteri, skončil druhý pred Nottinghamshire.Surrey titul titulu s pohľadom do budúcnosti aj napriek draw Northants Prečítajte si viac

Rovnica pre Sussex bola jednoduchá: Remíza by prežila pečať. Avšak po nástupe do posledného Yorkshireho úderu rýchlo klesli na 61 pre päť.Vo svojom záverečnom zápase profesionálneho krikete Mike Yardy zdieľa 81 s Benom Brownom, ale keď padli v rýchlom slede - bývalý naháňania hráčov Yorkshire ponúkajú gratulačné handshakes po vrúbkovanou Tim Bresnan na prvý sklzu. - hra bola up

< p> Keď Adil Rashid pasce Chris Liddle LBW Yorkshire mali svoje 11. víťazstvo v sezóne, záznam v dobe dvoch divízií, ísť s rekordným počt om bodov (286) v rovnakom období.Pozoruhodné je, že medzera medzi prvým a druhom mieste (68), bol jeden bod väčší ako rozpätie medzi druhou a poslednou.

Lancashire stratili posledných sedem gólov pre 41, predtým, než Ravi Bopara zaznamenal neporazený 52 pre Essex v zápase, ktorý sa strácal do žrebovania v Chelmsford, a odovzdal Surrey titul Division Two.

v Kia oválu, 416 behy boli hodnotené a 14 gólov padla pred ruky trepú. Tom Curran dokončil 10-bránky záťahu pred Northamptonshire zapísaná ich najvyšší celkom sezóny vďaka stáročia od Adama Rossington a David Murphy, pred Jason Roy zaznamenal 77 z 35 loptičiek, s pne natiahnutý a trofej predstavila krátko potom.

Unibet-Podrobnosti

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára