sobota 15. apríla 2017

US Open Cup finále: Seattle Sounders bitka okolo Philadelphia Union

Seattle Sounders sú US Open Cup Champions opäť štvrtýkrát za šesť rokov.Po koncovej Philadelphia Union vo fyzickom finále sa Sounders nakoniec robil ich triedu pred počtu gól, pretože čas navyše gólov Clint Dempsey a Obafemi Martins priniesol trofej späť do Seattlu.

To ponecháva existujúce vodcu z postaveniach Supporters štítu, a to len tím, ktorý už potvrdil playoff miesto, stále na terč pre historické trojnásobku pravidelnej sezóny, Open Cup a MLS Cup titulov.

Seattle prišiel do hry pri pohľade na obnoví víťaznú sériu, ktorá kedysi bežal na troch po sebe idúcich otvorených pohárov na začiatku ich MLS vt elenia, zatiaľ čo Philadelphia hľadali svoje prvé trofej v ich krátkej existencie.Európska únia predsa robil kývnutie na viac poschodí miestnej histórii aj keď tým, že hrá vo svojej tretej sade. - predstavovať čierne dresy inšpirované all-time Open Cup velikáni a historické Pennsylvania tím Bet365-Podrobnosti Bethlehem Steel

Hra zahájená v živom tempe, s návštevníkmi robiť predčasné chod - ba Clint Dempsey mal otvoril skóre v desiatej minúte, keď sa oprel príliš ďaleko na okraji šesť dvore poľa v snahe obrátiť Andy Rose nízku krížovú domov.

, jeho strela išla tesne nad brvno miesto a bolo by typické Dempsey v prvej polovici, ako opakované drobné ťahy a finty by oklamal svojho strážcu, ale častejšie ako nie spoluhráči rovnako.Možno to bolo čiastočne kvôli tomu, že začal hra, ktorá bola prepojená s Chad Barrettom, a nie Obafemi Martins, ktorý bol na lavičke. Z akéhokoľvek dôvodu, jeho jemnosť bola vynechaná rýchlosťou hry. Keď Seattle skorý sľub pokazil, Philadelphia rástla, obzvlášť keď sa ukázalo, že Andrew Wenger hrá široko vľavo, viac ako mal jeho Značkovač DeAndre Yedlin.Ako prvý polčas plynul a Wenger opakovane napájaný cez Yedlin sa dostať na vedľajšiu trať, alebo znížiť na zábery, bolo ťažké povedať, ktorý z týchto dvoch mladých MLS hviezdičkou bol americký reprezentant zamieril do Tottenhamu.

< p> otvorenie gól však prišiel z druhého boku, kde Cristian Maidani a Sébastien Le Toux započala kombinujúci sondovať obranu Seattle. V 38. minúte poslal Maidani v inswinging voľný kop z širokého vpravo, kde mu bolo znečisteného Leo Gonzalez. Lopta krútil nebezpečne na zadnú tyč, kde Brad Evans narazí v krabici dovolil Philadelphia majú tú výhodu, že inštitúcie rúti na prihrávke Stefana Frei je.S číslami než sekundu, Maurice Edu využil, aby sa pozrel na hlavičku do protiľahlom rohu, a odtiaľ to všetko Seattle mohol urobiť, aby sa do v polovici len gól pozadu, pretože Únia zasypal svoje okno s ďalšími set kusov . medzi vtedy a pol času

Seattle začali druhú polovicu na útok i keď - posledné odrazy na Hell Bells intro hudbu ešte zdalo sa, že zvonenie, ako už boli príťažlivé, čo vyzeralo ako jasný Maurice Edu hádzaná v krabici únie.Nútený usadiť na roh, sa Sounders robil ten hlas, ako Carlos Valdes jeho pokus o schválenie iba nastaviť Marshall poháňať hlavičku goalward pred Chad Barrett zviazaný domov nadviazať hlavičku na bodový prázdny dostrel od MacMath je improvizovanom uložiť.

Tento 48. minúta gól zmenil okamžitý impulz hry, pretože teraz to bolo Philadelphia vyzeral omráčený. Wenger je dominancia začala slabnúť a Yedlin, pýcha zdanlivo otrasený prvom polroku stal dominantnou prítomnosť. A keď bol Obafemi Martins predstavený nahradiť Barret ta na hodinu to vyzeralo, Seattle môže byť asi kopnúť domov.

Miesto Philadelphia záloha začala presadzovať ako tím vyzeral prečkať, ak nie prehrať, ich oponenti.Mohli opakovať vedenie as Maidani pretekal zrejmé v 72. minúte iba Yedlin tvoriť desať yardov náskok, aby ho naháňať a vziať loptu off prsty na nohách.

Odtiaľ existovali pár desí k Philadelphii ako Dempsey výpadu na zadnú tyč, potom prvýkrát Martins výstrel, obaja išli zatvoriť v po sebe idúcich minút, ale s hrou preťahovaním lepšie šance klesali Philadelphia cestu, a čas beží von mali dva veľké šance na utesnenie hru.

V 88. minúte Raymon Gaddis získal loptu v polovici Seattle, vstúpil na hranici vápna a videl jeho rana vychýliť uličnícky do cesty neoznačeného Ribeiro (neskoré náhradka Conor Casey) [Ribeiro sa snažil chladne zasunúť loptu do prázdnej siete z uhla, ale jeho opatrný výstrel bol dostatočne pomalý, aby Frei čas na zotavenie. Nie je nič, čo by mohol urobiť brankár Sounders o ďalšej šancu Únie Keď Vincent Nogueira zatiahol za pokut bez problémov. Obrana v Seattli to jasne ukázala, ale len po niekoľkých ricochetoch, ktoré mohli ľahko padnúť do čiernej košeľovej tričiek. V mimoriadnej dobe a potom okamžite Martins prinútil MacMath do akrobatického jednostranného uloženia Záber zblízka. Zdá sa, že akcia sa po tom ponorí.Seattle hrali vyššie na poli, bez toho by okamžite ukazuje veľa ostrie, zatiaľ čo Európska únia sa zdala byť opäť zbierať svoje zdroje za neskoré poplatok.

Potom z ničoho, gól. Vo 101. minúte Dempsey vyrazila vpred do poľa kŕmiť Martins na pravej strane krabičky. Vzhľadom k tomu, Philadelphia obrana pohyboval naprieč, Dempsey pokračoval v jeho beh pre príjem perfektné plochý odohrať loptu. S extra dvore na poslednú obranca únie Dempsey práve dosť času, aby kĺzať nízku presný záber medzi MacMath a tyč.

Teraz bolo Philadelphia je na rade vyzerajú unavene, ako sa snažili nájsť iný rýchlostný stupeň.Namiesto toho takmer spadol viac zaostávať za Seattle postúpil do poľa v poslednej minúte období otváracia predĺženia. Dempsey pásol prekrývajúce Marco Pappa, ktorý vyzeral a riadil strelu MacMath a kľučky.

V druhej tretine Philadelphia pokúsil prinútiť problém, ale boli vždy hľadá náchylné k súhre Martins, Dempsey a Pappa na pult, pretože únia hľadali ekvalizéra na druhom konci.Skoro mal jeden vo 111.


minúte, keď pár sto kusov viedlo k Valdes, ktorý má jasnú hlavičku na bránku, ale nedokázal tvoriť dosť sily na to, aby problémy Frei.

Európska únia by ľutovať odmietať že šanca, ako tri minúty neskôr loptu z obrany Sounders bola hrudníkom dole Martins práve vnútri Philadelphia polovicu. Otočil sa, prenasledovaný unavený Gaddis, a vrazil do poľa pred zdvihnutím loptu obratne cez postupujúcou MacMath pre 3-1.

Philadelphia fanúšikovia na rieke Koniec udržiava spev, ale vedeli, a tím vedel, že hra bola hore.Európska únia je stále veľmi v play-off konverzáciu, a otázka po budúcnosti Jim Curtin ako možného trvalého tréner môže byť riešené skôr skôr ako neskôr, ale pre Sounders ambície sú ešte väčšie - vedúci tímy už majú nohu jeden z prípadný jedinečný výšok v taške, a Open Cup späť tam, kde sa domnievajú, že patrí

Subs :. Mbolhi, Fred, Caroll, Cruz, Lahúd, Okugo, Ribeiro

Subs: Hahnemann, Anibaba, Azira, Cooper, Martins, Pappa, Pineda

Účasť: 15256

rozhodca: Armando Villareal

stavky na Bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára