štvrtok 20. júla 2017

Bednář ukázal, o čo Olomouc prišla. Je to zlomový faktor, chváli Tobiáš

S nadsádzkou sa však dá konštatovať, že sa stretnutie rozhodlo oveľa skôr ako v nadstavenom čase. Ešte skôr, než vôbec začala prvoligová sezóna. A nie na trávniku, ale pri stole. Na ňom ležala od Sigmy dvojročná zmluva pre Bednářa, lenže hrotový útočník nakoniec cukla a zo Sparty prestúpil do Příbrami.

Podľa informácií bet 365 MF DNES aj preto, že šéf Příbrami Starka odrazil záujem Olomouca aj Mladej Boleslavi vysokým podpisovým bonusom.Oficiálne vysvetlenie Bednářa však znie takto: "Sigma mala veľký záujem, ale rozhodla rodina, chcel som byť bližšie Prahe a tiež som po polročnom hosťovaní v Příbrami vedel, do čoho idem."

Športové manažér Olomouca Ladislav Minář si povzdyc hol: "Mali sme Bednářa urobeného viacmenej na kľúč, zdržiavajú to len otázka, či bude mať ešte zahraničí. Nebolo to jednoduché, tri týždne rokovania so Spartou, kde mal ročný kontrakt, vytvoriť podmienky, ktorými mu vyšiel Pepa Lébr (spolumajiteľ klubu - pozn. Red.) V ústrety, boli sme dohodnutí dokonca na dvojročnej zmluve, a nakoniec si to rozmyslel, že kvôli cestovanie dá prednosť Příbrami. "

V sobotu večer si povzdychol aj tréner Sigmy Leoš Kalvoda:" Mrzí to. Už bolo všetko dohodnuté, ale nepodarilo sa to.Bohužiaľ, o tom je futbal. "

Kým Příbramský kouč Pavel Tobiáš sa rozplýval:" Bednář je zlomový faktor, kľúčový hráč. Moc som oň bojoval, respektíve celý klub. Veľa som ho chcel, funkcionári mi prianie splnili. Aj Sigma mala záujem, takže je to asi dobrý hráč. "

Že je to rozhodne dobrý hráč, ukázal takmer piatich tisíckam divákov na Andrově štadióne, ktorí boli zvedav� �, ako si Sigma po návrate do prvej ligy povedie. Viedla si dlho náramne. V obojstranne krásnom ofenzívnym zápase si tímy vytvorili veľa gólových šancí (napríklad Navrátil trafil tyčku, Vašíček premrhali sólo, Bednářa vychytal Reichl).

Ako prvý sa ujala až v 58. minúte rana priehlavkom aktívneho Navrátila, ktorého medzi stopery uvoľnil čarovným lobom Halenár.Lenže Halenár si o desať minút neskôr vybral zlý moment; stratil loptu na útočnej polovici a po geniálnym ďalekonosný pása Rezka utekal Bednář zo strany na brankára Reichla, ktorého prepálil tvrdou strelou na zadnú tyč.

"Dával som to z prvého dotyku na Romana. Bol to dôležitý bet365 stavky gól, vyrovnali sme a v závere mali oveľa viac síl než Sigma. Síce je pre ňu kruté dostať dva góly v 90. minúte, ale o to väčší kredit pre nás, že sme to dotiahli do víťazného kon ca, "tešil sa bývalý reprezentant Rezek.

A kľúčový okamih? Po zákroku Rajnoch zahrávala Příbram v nastavení lacný roh. Pilík loptu posadil na hlavu Hnaníčka, pred ním podskočili ako Rajnoch, tak Šindelář a Reichl zmrzol na čiare.Aj Vepřek len prizeral hlavičke z malého vápna. "Hrozná chyba. Brankár nám mal pomôcť, "čertil sa Kalvoda.

V 95. minúte potom smoliar Vepřek fauloval ešte vo vápne Suse a hrdina zápasu Bednář penaltu suverénne premenil. Zavŕšil skvostný výkon.


Sa stopery na chrbte vyhrával hlavičkové súboje, ako by nebolo ľahšieho batohu. "On je výborný hráč, ktorý robí problémy všetkým obrancom," uznal Jan Navrátil. "Je to jeho kvalitou, ale hodnotí sa mi to ťažko, pretože sme si nezaslúžili prehrať," ľutoval Kalvoda.

Tobiáš porazenej utešoval: "Bol to vyrovnaný nadpriemerný zápas. Sigma potvrdila, že do ligy patrí. "

bet365 bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára