nedeľa 23. júla 2017

VIDEO: Životné gól záložníka Bournemouthu, aj prvé trefa De Bruyneho

Za pozornosť stojí prípravná akcia ako samotná gólová strela. Ighalo z Watfordu skóroval po tom, čo si loptu vymenili tri jeho spoluhráči. Abdi poslal spätnú prihrávku na Capoueho, ktorý si narazil s Deeney a potom poslal loptu strelci Ighalovi.

4. Anthony Martial Southampton - Manchester United 2: 3

Nastupujúca hviezda Antohny Martial neprestáva udivovať . Keď pred týždňom debutoval proti Liverpool, gólom prispel k výhre 3: 1. V nedeľu devätnásťročný ofenzívny stredopoliar už nastúpil v zákla dnej zostave a v Southamptone skóroval dokonca dvakrát.Do výberu najkrajších gólov sa dostala trefa, ako sa vo vápne zasekávačkou zbavil obrancu Van Dijk a potom Mazačky zakončil.

3. Kevin De Bruyne Manchester City - West Ham United 1: 2

Pre belgického Supertalent to bol druhý zápas za Manchester City, prvý v základnej zostave. Proti West Hamu si ľavačkou sklepl loptu do kroku a pravačkou z 18 metrov pálil k žrdi.Mimochodom, Manchester City s De Bruyn prehral obe stretnutia, v predchádzajúcich piatich bez De Bruyneho víťazil.

2. Victor Moses Manchester City - West Ham United 1: 2

Nigérijský útočník sa trafil už po piatich minútach, čím zažal prekvapivý vývoj zápasu. Moses mal v strede poľa veľa priestoru, naviedol si loptu na strelu a pravačkou do neho prezradil. Prudká rana pred Hartom ešte skočila a zapadla k bližšej žrdi.

1.Matt Ritchie Bournemouth - Sunderland 2: 0

Premier League hrá Ritchie prvým rokom rovnako ako Bournemouth.V dueli proti Sunderlandu si za vápnom počkal na odvrátený roh, lopta si stlmil na prsiach a bez toho aby ho nechal spadnúť na zem, tak ho ľavačkou napálil do horného rohu brány. Šieste kolo Premier League krajší trefu nevidelo.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára